IDFA

IDFA 

IDFA Programmamagazine
IDFA brengt jaarlijks een gratis programmamagazine uit met het volledige festivalprogramma en korte filmbeschrijvingen. Dit magazine wordt verstuurd aan het adressenbestand van IDFA, bijgesloten bij de Volkskrant en gratis verspreid op de festivallocaties.

  • Oplage: 285.000

IDFA Special (om de dagkrant)
De om de dagkrant is gratis verkrijgbaar op alle festivallocaties, theaters en horeca rondom Rembrandtplein en culturele instellingen in Amsterdam. Met nieuwtjes, achtergrondartikelen, fotoreportages, columns en interviews wordt het publiek op de hoogte gehouden over en betrokken bij het festival.

  • Oplage: 10.000 per editie (5 edities in totaal)

IDFA Online
Mogelijkheid tot plaatsen van banners

International Documentary Film Festival Amsterdam

IDFA Catalogus
Met alle beschrijvingen van alle documentaires en events van het festival, is de catalogus onmisbaar voor documentaireprofessionals en- liefhebbers. Zowel aanwezige pers als professionals ontvangen de Catalogus, voor bezoekers is deze te koop.

  • Oplage: 3.000

IDFA Dia's in bioscoopzalen
Voor de voorstelling draait er een informatieblokje van ongeveer 10 minuten tot het licht gedoofd wordt. In dit blokje wordt idfa festivalinformatie gecommuniceerd (bijv idfa.tv en idfa vriend) + de logo's van de sponsors. Hierin komt elke dia ongeveer 10x voorbij.

Contact
Mariska Jankovits
Robert Verheij


Advertentiekaart: 
Categorie: 
Cultuur