Dans Magazine

Bladformule
Dans Magazine
is het enige Nederlandstalige tijdschrift helemaal over dans. Dans Magazine verschijnt 6 keer per jaar, iedere editie telt minimaal 52 pagina’s. In het magazine komen veel verschillende dansstijlen aan bod, moderne dans, ballet, tango, hiphop en meer. Het tijdschrift biedt een uitgebalanceerde mix van onderwerpen die interessant zijn voor zowel liefhebbers als (aankomend) professionals (dansers en docenten).

Lezersdoelgroep
83% van de lezers van Dans Magazine danst zelf. Bijna de helft houdt zich beroepshalve bezig met dans. Het overgrote deel van de lezers en bezoekers van de website is vrouw en hoger opgeleid (HBO en hoger). De leeftijd varieert van 20 tot 55 jaar.
De lezers van Dans Magazine zijn geïnteresseerd in een veelheid aan dansstijlen. De meest populaire dansvormen zijn moderne dans, ballet, jazzdance, musical, werelddans urban en Latijn-Amerikaans. De lezers bezoeken gemiddeld 5 dansvoorstellingen per jaar, kijken dansfilms en dansprogramma’s zoals ‘So you think you can dance’, lezen boeken over dans en kopen regelmatig dansmode.

  • Oplage: 5.000
  • Verschijningsfrequentie: 6x per jaar

Meer informatie over Dansmagazine.nl vindt u hier.

Website:
DansMagazine.nl

Contact:
Mariska Jankovits

Categorie: 
Podiumkunsten